Hajdu Zoltán / Smart Staff ügyvezető

Hajdu Zoltán, sales és vezetői tréner, business coach, Smart Staff ügyvezető igazgató

A Smart Staff Kft. ügyvezetői pozíciója előtt, 1997-2008 között  magyarországi multinacionális vállalatoknál (Yahoo, VIACOM) szerzett online, tv-s piaci és vezetői tapasztalatokat. Kereskedelmi igazgatóként 5-15 fős sales csapatokat sikeresen irányított.

Zoltán 2010-ben diplomát szerzett a Kürt Akadémia Business Coaching  szakán, 2011-ben szerezte meg a nemzetközi Worblu tanácsadói minősítést, amely szervezet a világon elsőként tűzte ki küldetésének a “Freedom at Work” jeligét. http://www.smartstaff.hu/Magunkrol/WorldBlu.html Ezután 2015-ben elvégezte a Harvard Business School Immunity to Change coaching kurzusát és a „Immunis a változásra?” fejlesztési program magyarországi bevezetőjeként ért el multinacionális cégeknél eredményeket: https://www.youtube.com/watch?v=VYAHT06BWk8                                                                                             Zoltán mindig érdeklődött az evolúciós folyamatok aktuális következményei iránt és így 1990-ben Bukarestben nyerte el a geológus mérnöki diplomát. 1995-ben Budapesten Master in Management Sciences végzettséget szerzett.

Zoltán a folyamatok és a résztvevők alapos, tesztekkel és személyes megbeszélésekkel alátámasztott  felmérésében hisz és a felméréseket követő célzott fejlesztésekben. Szakterületei: értékesítők és vezetők felmérése, értékesítők fejlesztése, kiválasztása, vezetők fejlesztése, business coaching. 1991-1996 között dolgozott Ausztriában és az USA-ban is, így ismeri a nyugati munkakultúrát is.

https://www.facebook.com/strategiaitreningek/

http://smarttrening.hu/

https://www.linkedin.com/in/hajduzoltan/