Balla Beáta / Blossom Kft. - Executive coach, trainer, consultant

Több mint 25 éve foglalkozom értékesítéssel. Később trénerként, vezetőként, coachként ismertem fel, hogy az értékesítés valójában nem más, mint a gondolataink elfogadtatása, mely életünk minden területén meghatározó jelentőségű. A dialektika Szókratésztől származó örökségünk, mely abban segít bennünket, hogy a helyes önismeret útján haladva, megismerjük a másikat, és ennek fényében tudjuk egymást megszólítani. Az ügyfeleinket ajánlatainkkal, a munkatársainkat konfliktusok esetén, vagy akár a hallgatóságunkat egy prezentáció során. Hiszek abban, hogy az eredményes kommunikációt támogató bölcsesség mindannyiunk birtokában van, és az a dolgunk, hogy kivegyük a tétet beszélgetéseinkből, kapcsolatainkból, és így belső, bölcs tanácsadónkhoz szabadon, bármikor odafordulhassunk.

A tréningek kiváló lehetőséget teremtenek arra, hogy a fenti törekvéseinket korlátozó akadályokat tudatosítsuk azáltal, hogy felismerjük elménk, és az ösztöneink látszólagos uralmának természetét.

Azáltal, hogy tudatosítjuk viselkedésünk különböző aspektusait, konkrét, gyakorlati eszközök következetes alkalmazásával fel tudjuk oldani szokásaink merevségét. Erre szól a meghívás azok számára, akik szívesen vesznek részt egy közös szellemi kalandozásban!