SalesTech előadások, interjúk, képek

JÖTTÜNK, LÁTTUNK, GYŐZTÜNK

Galéria – SalesTech Budapest 2017

SalesTech Share 2018

SalesTech Budapest 2017

Globális átállás: sales csapatok digitális transzformációja – Byssz Róbert

Top értékesítőket akarok!
– Szűcs Júlia

Tartalomvezérelt értékesítés, úri hóbort vagy árbevétel növelő eszköz?
– Kádas Péter

Hogyan hat a digitális transzformáció az értékesítésre?
– Arany János

SalesTech Budapest 2018

Az értékesítés egy szakma. A SalesTech Budapestet azért hoztuk létre, hogy sales igazgatók számára iparágfüggetlen szakmai fórumot teremtsünk. Ösztönzés, pipeline menedzsment, leadgenerálás, ügyfélminősítés, ügyfél edukáció, CRM használat vagy épp a közösségi média kihasználása minden értékesítési vezetőt érint. Minden területet áthat a technológia és az online eszközök. Ezek nemcsak technológiai készségeket, de új megközelítést is követelnek. A sales nem azért változik, mert itt az új technika, hanem mert a technika megváltoztatta a környezetet, amely eddig az értékesítést körülvette. Az átalakulás nem az új technikához való alkalmazkodást jelenti, mint pl az írógép esetében, hanem az új kultúrához való alkalmazkodást. Erről szól a SalesTech Budapest.

Az elmúlt öt évben unalomig hallgathattuk, hogy a big data felforgatja az iparágakat. A sok adat az értékesítés szempontjából kiemelkedően fontos, de az áttörést nem az adatok, hanem az adatok automatikus, mesterséges intelligenciával történő feldolgozása fogja jelenteni. Egyelőre távolinak tűnik, de néhány éven belül a mesterséges intelligencia sok olyan területen egészíti majd ki az embereink munkáját, ahol az emberi munkavégzés nehézkes vagy túlzottan időigényes volt. Ez a következő olyan terület, ami a legnagyobb hozzáadott értéket teremti.

Tartalommegosztás, ügyféledukáció az online térben, inbound leadgenerálás avagy az értékesítés és a marketing kapcsolata.
Az ügyfelek hasznos információt keresnek online és megkérdezik ismerőseiket rólunk. 70%-uk már döntött a vásárlásról, mielőtt felveszi a kapcsolatot az értékesítővel. Ha nyerni akarunk, egyetlen esélyünk van: a salesnek együtt kell működnie a marketinggel, és lefölöznie a minőségi leadeket.

Az új kultúrához való alkalmazkodás sok területen vár el fejlődést mindenkitől. A digitális eszközhasználat, szoftverek, a tömeges információ, a személyes brandépítés, csapatmenedzsment és ösztönzési rendszerek szempontjából mind sok újat kell tanulnunk. Az új információk exponenciálisan nőnek és csak akkor tudjuk hatékonyan feldolgozni őket, ha a teljes csapatunkat felhatalmazzuk a fejlődésre és a növekedésre.

ELŐADÓK

Philips - Globális Sales Transzformációs Igazgató
Huntraco - Managing director
United Consult - Alapító, Kereskedelmi Vezető
Danubian Institute - Alapító, Kurátor
SalesTech - Alapító
Telenor Magyarország - Brand and Marketing Communication Director
Business Coach Kft. - Owner, CEO
LinkedIn - Enterprise Sales, LinkedIn Sales Solutions / Team Lead - Nordics and Emerging Markets
Singularity University magyarországi nagykövete
SoAmpli - Founder
Talk-A-Bot Kft. - Founder, Fixer
Motivációs Térkép Partnerek
CBE Consult - Managing Director
Generali Biztosító - Sales Training and Development Leader
UNLEASH - Founder, CEO
Ambiance Regional Consulting - Tanácsadó, Interim Manager, Coach
Program

TED színvonalú 15 perces előadások három témakörben, és ezt követően a résztvevők három, 41 perces workshop közül választhatnak, hogy mélyebben megismerjék az adott témát. A workshopok után pedig különböző témákban beszélgetésekbe csatlakozhatnak be.

  • SalesTech Budapest 2019
    1. nap
  • 2018 PROGRAM
07:50-09:29 REGISZTRÁCIÓ

8:32-8:42 / FUCK-UP Civin Péter, Brand and Marketing Communication Director, Telenor Magyarország

8:44-8:54 / FUCK-UP Benedek László, kereskedelmi és marketing igazgató – Viresol

8:56-9:06 / FUCK-UP Farnady Eszter, Eastern European Director of Project Management – General Electric (GE)

8:30–8:54 / WORKSHOP Uzsák Éva Virág, Market Lead – AON Hungary
Mitől lesz szexi salesesnek lenni és hogyan hackeljük meg a paradigmákat?

Nem kell, hogy értékesítőként felégessük a kapcsolati hálónkat. Sőt a mostani workshopunk arról szól, hogyan kell az értékesítésre tekinteni, hogy megerősítsük és kiterjedtebbé, robosztusabbá építsük minden kapcsolatunkat. Hogyan teremtünk értéket az ügyfeleink és saját magunk számára a salesben?

8:30-9:21 / SHARE VEZETETT BESZÉLGETÉS Németh Kornél, MBA – korábban ALDI értékesítési igazgató & Pál László, gyárigazgató – Mondelez
Vezetői kihívások

DIGITÁLIS ÁTALALKULÁS & MESTERSÉGES INTELLIGENCIA

Az elmúlt öt évben unalomig hallgathattuk, hogy a big data felforgatja az iparágakat. A sok adat az értékesítés szempontjából kiemelkedően fontos, de az áttörést nem az adatok, hanem az adatok automatikus, mesterséges intelligenciával történő feldolgozása fogja jelenteni. Egyelőre távolinak tűnik, de néhány éven belül a mesterséges intelligencia sok olyan területen egészíti majd ki az embereink munkáját, ahol az emberi munkavégzés nehézkes vagy túlzottan időigényes volt. Ez a következő olyan terület, ami a legnagyobb hozzáadott értéket teremti.

9:40-10:00 Jan Rezab, Founder & CEO – Time is Ltd.
Lessons from Building All Digital Companies

Jan will talk about how they grew the sales team at the company he founded - Socialbakers in the digital and social age, and how they used data and software to connect sales and marketing. Jan will also talk about the experience building several companies sales teams over the years, and how it links via social media, what are the best practices in integrating sales teams and digital in 2018, and how to manage and scale sales teams moving forward through data, insights, and tools.

10:02–10:17 Veres Rita, Chapter Director – Singularity University
Exponenciális változás, avagy vissza a gyökerekhez

10:19–10:34 Sepp Norbert, Mesterséges Intelligencia nagykövet – IBM
MI-tévők leszünk

Watson 2011-es sikere óta példátlan az érdeklődés a mesterséges intelligencia iránt, és egyre több szereplő lép színre. A tájékozott laikus már érti az MI-alapfogalmakat, vannak elvárásai, és szembesül a technológia korlátaival is. Az MI akkor terjed majd el, és teszi jobbá az életünket, ha elvárásainkat ésszerűen, realistán fogalmazzuk meg. Pillantsunk a kulisszák mögé, nézzük meg objektíven, mit várhatunk az MI-től, hogyan alakíthatjuk, hogyan lehet hasznunkra.

10:36-10:51 Vinnai Balázs, President – W.UP
Digitális értékesítés a bankszektorban: kik élik túl a világháborút?

Manapság nem az a kérdés, hogy a pénzügyi szektornak digitalizálódnia kell-e, hanem az, ki tud több terméket és szolgáltatást eladni a digitális térben. A bankoknak sürgősen lépniük kell, ha helyt akarnak állni a "digitális világháborúban". Ha ezt nem teszik meg, hamarosan alacsony árréssel dolgozó pénzügyi közműszolgáltatóvá válhatnak.

10:53-11:08 Byssz Róbert, Global Sales Transformation Director – Philips Health
Hogyan ne bukjunk bele a digitális transzformációba?

Elenyésző számú pozitív példán kívül szinte minden cégről, aki nagy hanggal belekezd a digitális transzformációba néhány éven belül kijelenti a szaksajtó, hogy belebuktak. Akár azt is gondolhatnánk, hogy nem is lehetséges, valójában csak a startup-ok tudnak alkalmazkodni az új világhoz. Szerencsére van néhány pozitív példa, sőt olyan is, ahol Kelet-Közép-Európa állt a globális transzformáció élére.
Előadásomban bemutatom milyen lépéseket tettünk azért, hogy kelet-közép-európai transzformáció váljon globálisan a leggyorsabbá és legeredményesebbé.

11:12-13:02 – WORKSHOPOK, NETWORKING, INNOVATION LAB

11:22-12:13 / WORKSHOP Szénásy Péter – United Consult, Hegedűs Ferenc – Telenor
Agilis CRM: Hogyan építsünk ki CRM-et 3 hónap vagy 51 perc alatt?

11:22-12:13 / WORKSHOP von Bartheldné Ábri Judit, Magyar Judit, Csényi Csaba
Motivációs Térkép – Sales 50-50

A Motivációs Térkép méri a megfoghatatlant. Számokban mutatja a motivációt, hogy fejleszteni tudjuk, erősítve ezzel az elköteleződést és a csúcsteljesítményt. A Térkép egy online teszt, ami megmutatja az egyén és a csapat motivátorait és azt is, ami elszívja az energiát. Rálátunk a csapatban meglévő konfliktusokra, felismerve őket tudjuk javítani az együttműködést. Hogy mit és hogyan kezdjen egy értékesítési vezető a motivált munkatársaival? Azokkal, akiknek motivációja természetesen eltérő a kollégáik “motivációs térképétől”. Hogyan lehet dinamikusan és agilisen kezelni a sales csapatot?  Mit kell, mit lehet operatív szinten akár azonnal megváltoztatni? Mi az, ami már megvan? Mi az, ami még hiányzik, de kialakítható? Sales 50-50. Mi az a “másik 50”?

11:22-12:13 / WORKSHOP Toldi Gábor, magyar partner – Social Talent
Social selling a gyakorlatban

Az értékesítői munka, valamint az ügyféllel történő kapcsolattartás átalakul. Az értékesítők mindennapjait egyre inkább a multi platform kommunikáció jellemzi. A social selling nem váltja meg az értékesítés világát, de kiegészíti azt. A workshop-on megmutatjuk, hogy az értékesítés mely területeinél teremtenek valódi értéket ezek a technikák a vállalati gyakorlatban. Készülünk tudásmegosztással: LinkedIn, Facebook, SocialSelling Index, social sales és ami mögötte van. Sőt! A résztvevők bevonásával a jelenleg már működő tapasztalatokat is igyekszünk feltérképezni.

11:12–13:02 / INNOVATION LAB Vendler Balázs, Founder, CEO – Games for Business
Games for Business

11:12–13:02 / INNOVATION LAB Szilágyi Dávid, alapító, CEO – Benchmarked.games
Benchmarked.games

11:12–13:02 / INNOVATION LAB Kalydi Gergely, alapító – Talk-A-Bot
Talk-A-Bot

Az emberek imádnak chatelni. Naponta két és fél milliárd ember chat-el különböző közösségi chatplatformokon. Olyan trendek mellett mint az automatizálás (robotizálás), a mesterséges inteligencia 2016-ban megszületett a csevegőrobotok- chatbotok új generációja a - De milyen hatással van ez a nagyvállalatok életére?  Hogyan alakítják át a chatbotok a nagyvállalatok kommunikációját – Példák , eszközök , tapasztalatok.

11:12–13:02 / INNOVATION LAB Socialtalent
Socialtalent

VEZETŐI KIHÍVÁSOK

Az új kultúrához való alkalmazkodás sok területen vár el fejlődést mindenkitől. A digitális eszközhasználat, szoftverek, a tömeges információ, a személyes brandépítés, csapatmenedzsment és ösztönzési rendszerek szempontjából mind sok újat kell tanulnunk. Az új információk exponenciálisan nőnek és csak akkor tudjuk hatékonyan feldolgozni őket, ha a teljes csapatunkat felhatalmazzuk a fejlődésre és a növekedésre.

13:02-14:30 Szűcs Júlia, Senior Manager – Ernst & Young
A blokk házigazdája

13:07-13:22 Jankovich Ildikó, Ügyvezető Igazgató – Heinemann Duty Free
Generációváltás: amikor a vevőid nem vásárolnak többet

13:24-13:39 Huszák Tamás, Magyar Telekom – Region Leader, Central Hungary
Válaszd csak a jókat!

13:41-13:56 Masek Csaba, Sales Training and Development Leader – Generali Biztosító
Online szerepjáték? Dehogy, beillesztési folyamat!

A 188 éves start-up: A beillesztés jövője. Mitől lehet start-up egy multi? Hogyan alkalmazkodunk az Y generáció igényeihez?

13:58–14:13 Komócsin Laura, owner, CEO – Business Coach Kft.
A vezető, mint a teljesí­tmény kulcsa

Nem kell odafigyelnünk a beosztottainkra, csak akkor, ha azt akarjuk, hogy jó teljesítményt nyújtsanak. Mit jelent az odafigyelés és miért különleges a szerepünk? Nem az, hogy célokat állítunk és elérjük őket.

14:23-14:38 Pósfai Gábor, országigazgató – Decathlon Austria
Bevételnövelés felhatalmazással

A Decathlon Magyarországnál az elmúlt 7 évben a csapatot, a munkatársat deklaráltan a vásárló elé helyezték, és ez világszinten is egyedülálló egy multinacionális, kiskereskedelmi vállalatnál.  Minden cselekedetüknek ez az kiindulópontja. A cégnél kevés olyan döntés létezik , ahol nem vonják be a kollégákat a döntéshozatal folyamatába, legyen szó akár egy új áruházvezető kiválasztásáról, a fizetésemelések mértékéről vagy az áruházak nyitvatartási idejének meghatározásáról. A legtöbb döntés helyben, az érintettek körében születik meg, a munkatársak felelősséget és döntéshozatali "jogot" kapnak, így az áruházak részlegvezetői szinte a „saját boltjukat” vezetik. Az ötletek megosztása és a vélemények kifejezése a cégnél nem lehetőség, hanem elvárás. A Decathlon 2017-ben először egy napra bezárta minden áruházát azért, hogy a vállalat összes munkavállalója találkozzon, átbeszélje a cég aktuális és jövőbeni feladatait és lehetőség volt arra is, hogy dolgozók közvetlenül tegyék fel kérdéseiket a felsővezetőiknek. A felhatalmazásnak ezen mértéke mindenképp szokatlan, föleg egy 1500 fös, multinacionlális cégnél.

14:40-16:53 – WORKSHOPOK, KÁVÉ, NETWORKING

14:47-15:38 / WORKSHOP Szabó Csaba, vezérigazgató és Pozvai Zsolt, alapító, nemzetközi vezérigazgató – DEVELOR
SalesBooster - értékesítési hatékonyságnövelése akár 100%-kal.

Tényleg mindig tudják az értékesítők, hogy mit kell tenniük a kitűzött cél eléréséhez? Azzal foglalkoznak, ami a legnagyobb megtérülést jelenti? És a vezetőik? Esettanulmányon keresztül megmutatjuk, hogy miként kell olyan rövid távú humán erőforrás fejlesztést megtervezni, amely mérhető sales eredményt garantál, és messze jobban teljesít, mint más korábbi stratégiák.

14:47-15:38 / WORKSHOP Aleksandar Stojanovic, Inbound Growth Specialist, Italy and Central & Eastern Europe – Hubspot & Bukits Róbert, Founder, CEO – Infinityn International
Grow Better, Not Just Bigger with HubSpot and Infinityn – How to Start Spinning Your Business Flywheel

You need to get new customers and make existing customers happy to grow your business. The problem is, the way that your customers shop and buy things has changed. With so much content available online the power has shifted from sellers to buyers. Organizations that fail to adapt to this change struggle and fail to grow. To grow better, companies must meet their customers on their terms and delight them throughout the buyers journey. From initial research, to purchase, to post-sale customer experience; great service makes happy customers. The rotation of the digital flywheel represents the growth of your business. Happy customers provide the energy that fuels that growth. Let's put theory into practice and start creating your own company's flywheel strategy right away in our workshop. Let's Grow Better, together.

14:47-15:38 / WORKSHOP Balla Beáta és Plesztovics-Mikó Hilda, Blossom Kft.
Játssz szabadon és vidd a bankot! – győztes stratégia az eredményes értékesítéshez

Teljesítmény orientált világunk nyomása alatt nem feltétlenül tudjuktudatosan kezelni a ránk nehezedő elvárásokat. Ez a nyomás atapasztalatok tanulsága szerint sok esetben deviáns viselkedésteredményez, amely gátolhatja az eredményességet, a vállalaton, csapatonbelüli együttműködések szinergikus hatását, rombolhatja amunkakörnyezetben kialakult hangulatot, a munkahely élhetőségét. Workshopunk célja, hogy a jelenlévők aktív bevonásával éshozzájárulásával rávilágítsunk arra, hogy milyen értékesítési potenciálrejlik a „szabad játék filozófiájában”. Hogyan alkalmazható a  „tétnélküli játék” elve akár vezetői szemszögből, akár munkatársi oldalrólközelítve, annak érdekében hogy feloldjuk önmagunkban, vagymunkatársainkban a stresszhatás miatt kialakuló korlátozó viselkedési,döntési mechanizmusokat. Gyakorlati útmutatót adunk ahhoz, hogyan tudjukönmagunkat és beszélgető partnereinket olyan mentális állapotba hozni,hogy együttműködési hajlandóságukat növeljük azáltal, hogymegtapasztalják a félelem nélküli választás adta szabadság érzését. Témakörök: Mit jelent a tét nélküli játék? Hogyan nyilvánul meg a gyakorlatban, az értékesítésben és a vezetői munkában?  Hogyan járul hozzá munkatársaink teljesítményének kiaknázáshoz?

ÉRTÉKESÍTÉS ÉS MARKETING INTEGRÁCIÓ

Tartalommegosztás, ügyféledukáció az online térben, inbound leadgenerálás avagy az értékesítés és a marketing kapcsolata. Az ügyfelek hasznos információt keresnek online és megkérdezik ismerőseiket rólunk. 70%-uk már döntött a vásárlásról, mielőtt felveszi a kapcsolatot az értékesítővel. Ha nyerni akarunk, egyetlen esélyünk van: a salesnek együtt kell működnie a marketinggel, és lefölöznie a minőségi leadeket.

16:03-16:18 Piotr Mrozinski, LinkedIn Sales Solutions Team Lead Nordics and Emerging Markets – LinkedIn
How to Use LinkedIn as a Sales Powerhouse?

16:20-16:35 Maz Nadjm, founder – Soampli
Social Selling on Steroids

16:37-16:45 Litauszki Róbert, ügyvezető igazgató – Huntraco
Hogyan segíti a technika a leadgenerálást?

16:47-16:59 Kalydi Gergely, founder, fixer – Talk-A-Bot
Mi lesz, amikor az ügyfeleink első emberi élménye velünk kapcsolatban egy chatbot?

Az emberek imádnak chatelni, Naponta két és fél milliárd ember chat-el különböző közösségi chatplatformokon. Olyan trendek mellett mint az automatizálás (robotizálás), mesterséges intelligencia 2016-ban megszületett a csevegőrobortok- chatbotok új generációja a -  De milyen hatással van ez a nagyvállalatok életére?  Hogyan alakítják át a Chatbotok a nagyvállalatok kommunikációját – Példák , eszközök, tapasztalatok.

17:01-17:16 Kovács Viktor, SME Stratégiai Marketing Vezető – K&H Bank
Esettanulmány: hogyan kapunk a tudatos építkezésből egyáltalán nem várt és sokkalta jobb eredményt?

17:30-19:00 BOR ÉS BABÉR
Nemes borokkal ihletett kapcsolatépítés győzteseknek
 
EARLY BIRD!!!

Minden résztvevőnek a lehető legjobb élményt szeretnénk biztosítani. A normál jegy minden programhoz hozzáférést biztosít kivéve a Leaders’ Lounge programokat. A VIP jegy azoknak szól, akik mindenből a prémiumot szeretik. Akkor válassza a VIP-t, ha autóvásárláskor az alapfelszereltség helyett inkább extra vagy prémium felszereltséget választ.

Sales, HR szolgáltatók és értékesítőknek beszállítók csak szolgáltatói jeggyel vehetnek részt a konferencián. A szolgáltatói jegy ára 149500 Ft. Ha így
szeretnének részt venni, kérjük, keressenek meg emailben.

A feltüntetett árak nettó árak.

SalesTech Budapest
2018 VIP

VIP belépő a SalesTech Budapestre. Hozzáférést biztosít minden programhoz, elsőbbségi jelentkezés és garantált férőhely a workshopokon, teljes napi parkolás a helyszínen és csak a VIP résztvevőknek elérhető Leaders’ Lounge programok.

EARLY BIRD

99 500 Ft

Teljes árú jegy: 129 500 Ft

SalesTech Budapest

Belépő a SalesTech Budapestre (szeptember 27.) Hozzáférést biztosít minden beszélgetéshez, előadáshoz és workshophoz, az esti networking programhoz, kivéve a Leaders’ Lounge programokat.

EARLY BIRD

69 500 Ft

Teljes árú jegy: 89 500 Ft

CSAPATBAN JOBB!

Full House

2 VIP és 3 normál belépő a SalesTech Budapestre. Hozzáférést biztosít minden beszélgetéshez, előadáshoz és workshophoz, az esti networking programhoz, a VIP jegyek pedig a Leaders’ Lounge programokhoz is.

EARLY BIRD

399 500 Ft

Teljes árú jegy: 499 500 Ft

CSAPATBAN JOBB!

Bermuda 🔺

1 VIP és 2 normál belépő a SalesTech Budapestre. Hozzáférést biztosít minden beszélgetéshez, előadáshoz és workshophoz, az esti networking programhoz, a VIP jegy pedig a Leaders’ Lounge programokhoz is.

EARLY BIRD

229 500 Ft

Teljes árú jegy: 299 500 Ft

Sales hadvezér

Szponzoraink

Támogató partnereink velünk együtt elkötelezettek a modern és digitálisan támogatott értékesítés mellett. Hiszünk benne, hogy a kifinomult értékesítés növeli az ügyfélelégedettséget, és ezzel az eladó és a vevő számára is értéket teremt. Mi velük együtt nyerünk, és Önök is nyerni fognak, ha velük dolgoznak.

Csapat

TOLDI GÁBOR

alapító, CEO

Több mint 16 év B2B sales tapasztalattal és 10+ év B2B sales menedzsment tapasztalattal Gábor korábban olyan rendezvényeket szervezett, mint a Personal Hungary, HR a XXI. században konferencia, HVG Állásbörze, Női Karriernap, Online Toborzási Konferencia.
gabor@salestecheurope.com | +36 20 532 5445

toldi_gabor
lerner-nikolett

LERNER NIKOLETT

kreatív igazgató

Nikolett has been experimenting with different sales environments and countries building a design based international business through marketplaces and social media with impeccable style.
nikolett@salestecheurope.com | +36 20 595 9796

DR. FARAGÓ DÁNIEL

alapító, kurátor

A Danubia Élőbeszéd Intézet alapítója, felső vezetői prezentációs coach és üzleti kommunikációs stratéga. A TEDxYouth@Budapest egyik szervezője.

daniel@salestecheurope.com | +36 30 914 0424

9FB55B47-A4A5-43DC-95CB-C463F2518F2B
Budapest Music Center
Cím
1093 Budapest, Mátyás utca 8.