SalesTech előadások, interjúk, képek

JÖTTÜNK, LÁTTUNK, GYŐZTÜNK

Galéria – SalesTech Budapest 2017

SalesTech Share 2018

SalesTech Budapest 2017

Globális átállás: sales csapatok digitális transzformációja – Byssz Róbert

Top értékesítőket akarok!
– Szűcs Júlia

Tartalomvezérelt értékesítés, úri hóbort vagy árbevétel növelő eszköz?
– Kádas Péter

Hogyan hat a digitális transzformáció az értékesítésre?
– Arany János

SalesTech Budapest 2018

Az értékesítés egy szakma. A SalesTech Budapestet azért hoztuk létre, hogy sales igazgatók számára iparágfüggetlen szakmai fórumot teremtsünk. Ösztönzés, pipeline menedzsment, leadgenerálás, ügyfélminősítés, ügyfél edukáció, CRM használat vagy épp a közösségi média kihasználása minden értékesítési vezetőt érint. Minden területet áthat a technológia és az online eszközök. Ezek nemcsak technológiai készségeket, de új megközelítést is követelnek. A sales nem azért változik, mert itt az új technika, hanem mert a technika megváltoztatta a környezetet, amely eddig az értékesítést körülvette. Az átalakulás nem az új technikához való alkalmazkodást jelenti, mint pl az írógép esetében, hanem az új kultúrához való alkalmazkodást. Erről szól a SalesTech Budapest.

Az elmúlt öt évben unalomig hallgathattuk, hogy a big data felforgatja az iparágakat. A sok adat az értékesítés szempontjából kiemelkedően fontos, de az áttörést nem az adatok, hanem az adatok automatikus, mesterséges intelligenciával történő feldolgozása fogja jelenteni. Egyelőre távolinak tűnik, de néhány éven belül a mesterséges intelligencia sok olyan területen egészíti majd ki az embereink munkáját, ahol az emberi munkavégzés nehézkes vagy túlzottan időigényes volt. Ez a következő olyan terület, ami a legnagyobb hozzáadott értéket teremti.

Tartalommegosztás, ügyféledukáció az online térben, inbound leadgenerálás avagy az értékesítés és a marketing kapcsolata.
Az ügyfelek hasznos információt keresnek online és megkérdezik ismerőseiket rólunk. 70%-uk már döntött a vásárlásról, mielőtt felveszi a kapcsolatot az értékesítővel. Ha nyerni akarunk, egyetlen esélyünk van: a salesnek együtt kell működnie a marketinggel, és lefölöznie a minőségi leadeket.

Az új kultúrához való alkalmazkodás sok területen vár el fejlődést mindenkitől. A digitális eszközhasználat, szoftverek, a tömeges információ, a személyes brandépítés, csapatmenedzsment és ösztönzési rendszerek szempontjából mind sok újat kell tanulnunk. Az új információk exponenciálisan nőnek és csak akkor tudjuk hatékonyan feldolgozni őket, ha a teljes csapatunkat felhatalmazzuk a fejlődésre és a növekedésre.

ELŐADÓK

Philips - Globális Sales Transzformációs Igazgató
Huntraco - Managing director
United Consult - Alapító, Kereskedelmi Vezető
Danubian Institute - Alapító, Kurátor
SalesTech - Alapító
Telenor Magyarország - Brand and Marketing Communication Director
Business Coach Kft. - Owner, CEO
LinkedIn - Enterprise Sales, LinkedIn Sales Solutions / Team Lead - Nordics and Emerging Markets
Singularity University magyarországi nagykövete
SoAmpli - Founder
Talk-A-Bot Kft. - Founder, Fixer
Motivációs Térkép Partnerek
CBE Consult - Managing Director
Generali Biztosító - Sales Training and Development Leader
UNLEASH - Founder, CEO
Ambiance Regional Consulting - Tanácsadó, Interim Manager, Coach
Program

TED színvonalú 15 perces előadások három témakörben, és ezt követően a résztvevők három, 41 perces workshop közül választhatnak, hogy mélyebben megismerjék az adott témát. A workshopok után pedig különböző témákban beszélgetésekbe csatlakozhatnak be.

  • SalesTech Budapest 2019
    1. nap
  • SHARE – 2019.06.04. – TEMATIKA
  • SalesTech Budapest – 2019.09.25 – TEMATIKA
A sales vezető egyik legnehezebb feladata egyensúlyozni a menedzsment feladatok és az intenzív piaci fókusz között. Miként lehetséges ez?

Hogyan tartsuk fenn az értékesítőink, különösen a sztár értékesítőink motivációját, és hogyan vehetjük rá őket az adminisztrációra, ha utálják?

Már nem lehet kitaposni az emberekből az értékesítési teljesítményt, be kell vonni őket! Csapathoz akarnak tartozni. Létezik recept?

Értékesítési kudarcok és azok tanulságai cégvezetőktől első kézből

Minden karrierben és cégben vannak olyan pontok, ahol úgy érezzük, hogy ezt máshogy is lehetett volna. De ezek azok a hibák, amik miatt jobbak leszünk, amik miatt a következő nekifutásra nyerni tudunk. Pont mint amikor a kezdő new yorki bróker 1 millió dollárt bukik egy ügyetlenül megkötött ügyleten és a vezérigazgató magához hívatja. “Akkor most ki vagyok rúgva?” - kérdi a bróker. “Kirúgva??? Dehogy! Pont most, amikor egymilliót költöttem a képzésére?”  

Ügyfélélmény személyesen és az online térben

Ma már nem azt várjuk el, hogy megvehessük az estélyinket, hogy megvacsorázhassunk egy romantikus étteremben, hogy átvehessük az új prémium SUV-unkat, hogy lezárhassuk a dealt vagy a beszerzést, hanem hogy a történet főszereplői, de legalább központi szereplői legyünk. Erre kell felkészülnünk a salesben is: tervezett értékesítési élmény.  

A jövő már itt van: a holnap értékesítése ma

Mesterséges intelligencia, automatizált értékesítés, adatalapú értékesítési előrejelzések, agilis sales szervezetek, miközben néhány értékesítőnk még az excelt is rosszul használja?! Nem az a kérdés, hogy a következő 5 évben alkalmazni fogunk-e új technológiákat, hanem hogy a mi sales szervezetünk számára melyik az a technológia, ami jól használható és előnyt tudunk kovácsolni belőle a többiekkel szemben.    

Sales management és emberek az értékesítésben

A salesigazgató is ember? Igen! Az értékesítőink és az ügyfeleink is. (Továbbá a balett táncosok és kőfaragók is.) Mi a szerepe és a helye az embereknek az értékesítésben, az értékesítési vezetésben? Tényleg elefántcsonttoronyból irányít a sales igazgató vagy ő rakja oda a legjobban magát a fontos ügyleteknél? Miért égnek ki könnyen a sales vezetők és értékesítők? Hogyan látja egy nemzetközi multi az értékesítést mint ügyfélélményt? Miért és hogyan változnak az elvárások konjunktúrában és válságban?      

B2B vagy B4B?

Mik a tapasztalatai egy B2B sales igazgatónak az értékesítésről és hogyan látja ugyanezt a beszerzési igazgató? Nem az a fontos, hogy eladjunk másoknak, hanem hogy a termékünkkel szolgáltatásunkkal olyan értéket biztosítsunk a másik fél számára, amit más nem tudna létrehozni. Vagy csak legyünk a legolcsóbbak vagy legdrágábbak. Persze csak akkor, ha üzletileg beválik.        

Sales Startup Fiesta

10 befutott sales startup 5-5 percben pitchel, hogy milyen forradalmi és varázslatos megoldást hoznak a cégek értékesítésébe. A pitchek mellett folyamatosan lehet velük konzultálni a pitch terem mellett lévő startup börzén.        

Sales az online térben

Ha cégeknek értékesítünk, hogyan alakíthatjuk ki úgy az online jelenlétünket, hogy támogassa az eladásainkat vagy hogyan tehetjük át az értékesítésünk egy részét az internetre. Jelenleg az online vásárlás az összes vásárlásnak kevesebb, mint 15%-át teszi ki és a fogyasztási cikkek dominálnak, pedig a sztenderd céges beszerzések esetén az online kézenfekvő, egyszerű és kevesebb adminsztrációval, elvesztegetett idővel jár.  

EARLY BIRD!!!

Minden résztvevőnek a lehető legjobb élményt szeretnénk biztosítani. A normál jegy minden programhoz hozzáférést biztosít kivéve a Leaders’ Lounge programokat. A VIP jegy azoknak szól, akik mindenből a prémiumot szeretik. Akkor válassza a VIP-t, ha autóvásárláskor az alapfelszereltség helyett inkább extra vagy prémium felszereltséget választ.

Sales, HR szolgáltatók és értékesítőknek beszállítók csak szolgáltatói jeggyel vehetnek részt a konferencián. A szolgáltatói jegy ára 149500 Ft. Ha így
szeretnének részt venni, kérjük, keressenek meg emailben.

A feltüntetett árak nettó árak.

SalesTech Budapest
2018 VIP

VIP belépő a SalesTech Budapestre. Hozzáférést biztosít minden programhoz, elsőbbségi jelentkezés és garantált férőhely a workshopokon, teljes napi parkolás a helyszínen és csak a VIP résztvevőknek elérhető Leaders’ Lounge programok.

EARLY BIRD

99 500 Ft

Teljes árú jegy: 129 500 Ft

SalesTech Budapest

Belépő a SalesTech Budapestre (szeptember 27.) Hozzáférést biztosít minden beszélgetéshez, előadáshoz és workshophoz, az esti networking programhoz, kivéve a Leaders’ Lounge programokat.

EARLY BIRD

69 500 Ft

Teljes árú jegy: 89 500 Ft

CSAPATBAN JOBB!

Full House

2 VIP és 3 normál belépő a SalesTech Budapestre. Hozzáférést biztosít minden beszélgetéshez, előadáshoz és workshophoz, az esti networking programhoz, a VIP jegyek pedig a Leaders’ Lounge programokhoz is.

EARLY BIRD

399 500 Ft

Teljes árú jegy: 499 500 Ft

CSAPATBAN JOBB!

Bermuda 🔺

1 VIP és 2 normál belépő a SalesTech Budapestre. Hozzáférést biztosít minden beszélgetéshez, előadáshoz és workshophoz, az esti networking programhoz, a VIP jegy pedig a Leaders’ Lounge programokhoz is.

EARLY BIRD

229 500 Ft

Teljes árú jegy: 299 500 Ft

Sales hadvezér

Szponzoraink

Támogató partnereink velünk együtt elkötelezettek a modern és digitálisan támogatott értékesítés mellett. Hiszünk benne, hogy a kifinomult értékesítés növeli az ügyfélelégedettséget, és ezzel az eladó és a vevő számára is értéket teremt. Mi velük együtt nyerünk, és Önök is nyerni fognak, ha velük dolgoznak.

Csapat

TOLDI GÁBOR

alapító, CEO

Több mint 16 év B2B sales tapasztalattal és 10+ év B2B sales menedzsment tapasztalattal Gábor korábban olyan rendezvényeket szervezett, mint a Personal Hungary, HR a XXI. században konferencia, HVG Állásbörze, Női Karriernap, Online Toborzási Konferencia.
[email protected] | +36 20 532 5445

toldi_gabor
lerner-nikolett

LERNER NIKOLETT

kreatív igazgató

Nikolett has been experimenting with different sales environments and countries building a design based international business through marketplaces and social media with impeccable style.
[email protected] | +36 20 595 9796

DR. FARAGÓ DÁNIEL

alapító, kurátor

A Danubia Élőbeszéd Intézet alapítója, felső vezetői prezentációs coach és üzleti kommunikációs stratéga. A [email protected] egyik szervezője.

[email protected] | +36 30 914 0424

9FB55B47-A4A5-43DC-95CB-C463F2518F2B
Budapest Music Center
Cím
1093 Budapest, Mátyás utca 8.
salestech-videk-s-galria