Előadók

PROGRAM

 • SalesTech Budapest
 • PROGRAM
8:45-9:26 / WorkshopSzűcs Júlia, Head of Talent and Leadership – Arthur Hunt
Game Changer Index – Hogyan lesz igazi változást hozó csapatod?

Néhány szervezet szép lassan változik, mások képesek minőségi ugrást tenni. Ki az, aki a Te csapatodban képes olyan ötleteket generálni, amelyek felforgatják az állóvizet? A „Game Changer Index” eszköz abban segít, hogyan ismerd fel, hogyan tartsd meg, és hogyan ágyazd be egy olyan csapatba, akik együtt meg is valósítják a nagy változást.

8:45-9:26 / WorkshopEgri András, Managing Director – Add Wise Consulting
Hogyan motiváld a sales csapatod?

A motivációt félreértjük. Teljesen. A teljesítményhez vezető út egyértelmű. András első számú vezetőket és boardokat coachol Magyarországon és külföldön, hogy ők és a csapataik egyre jobb teljesítményt nyújtsanak. Az elmúlt 25 évben arra jött rá, hogy a kiemelkedő coachok ugyanúgy állnak hozzá a tanítványaikhoz. Ugyanazzal a módszertannal segítik csúcsügyfeleiket, élsportolóikat és minden tanítványukat. 3 erős mondás, ami megváltoztathatja az életed.

8:45-9:26 / WorkshopMárky Ádám, CMO – Danubian Leadership Institute
Te stresszelsz? Megőrültél?

A stressz a környezetünkből származik. Ha van lehetőségünk kiülni az óceán partjára és órákat nézni a hullámokat vagy jógázni a parton, hogy megnyugodjunk, akkor már sínen is vagyunk. Ha nem, akkor a kérdés az, hogyan lehet magas környezeti stresszint mellett hosszú távon csúcsteljesítményt leadni. Miért hagynánk, hogy a stressz csökkentse a teljesítményünket, elrontsa a kedvünket és megakadályozza, hogy minőségi életet éljünk? Mi a titka a Szilícium Völgyben dolgozó csúcsvezetőknek? És mit tehetünk azért, hogy ne csak ne vágjuk magunk alatt a fát, de a tetejéig tudjunk mászni?

9:45-11:26 – DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ

9:55-10:03Toldi Gábor, CEO – SalesTech Europe
5 sorsfordító trend az értékesítésben avagy hogyan legyél Sales Hadvezér

Úgy tapasztaljuk, hogy jelentős változás zajlik a piacokon, így a vállalati értékesítés területén is. Megváltozott az ügyfelek tájékozódási szokása, az online tér, a közösségi média kikerülhetetlenné vált. Új készségekre van szüksége az értékesítőknek. Értékesítési vezetőként, szakemberként hasznos ismernünk, melyek azok az új eszközök, módszerek, amelyek támogatják a munkánkat.  

10:05–10:25Edward Wall, SRVP Emerging Markets – Salesforce
Digital Disruption and Sales

How tech is disrupting all industries and how that affects your customers and your employees.

10:27–10:39Arany János, SAP Hybris igazgató – SAP
Hogyan hat a digitális transzformáció az értékesítésre?

Mit akarnak az ügyfeleink? Hogyan érjük el őket a digitális világban? Hogyan legyünk mi a globális felforgatók és hogy ne egyen meg minket valami globális óriás vagy start-up? Kérdések, amelyek minden marketing és értékesítési vezető fejében piros felkiáltó jelekkel villognak. A digitális világ sosem látott tempót, felfutási és süllyesztőben eltűnési lehetőségeket hozott – a kérdés csak az, ki marad fent, és ki tűnik el?

10:41–10:56Nick Vinckier, Senior Consultant – Duval Union Consulting, LinkedIn Influencer
Surviving Digital Disruption with People instead of Technology: The 5 E’s every CxO should know

Communication changed more in the last 15 years than in centuries before. Everything became digital. What can you do to thrive in this new environment?

10:58–11:10Takács Zoltán, üzletfejlesztési igazgató – Messer Hungarogáz
Információs óceán vagy futóhomok: milyenek a reális elvárások

A világ gyorsul, a vállalatok gyakrabban és gyorsabban váltanak stratégiát és szervezik át működésüket, mint valaha. Ezzel összhangban az egyégnyi idő alatt beáramló információ mennyisége is félelmetesen megnőtt, köszönhetően az IT gyors fejlődésének. Működnek a „hagyományos” B2B értékesítési folyamatok ebben a környezetben?  Van rá tér és idő? Hogyan hat ez a környezet az értékesítői készségekre? A jövő üzleteit vállalatok között számítógépek kötik, vagy ránk, értékesítőkre is szükség lesz? Ki lehet mondani általános szabályokat, vagy ez sem fekete és fehér?

11:12-11:24Adorján Gábor, business intelligence igazgató – Nextent Zrt.
Big Data a salesben: Adat – Információ – Érték

Az adatok szerepe a sales folyamatban. Adminisztráció - áldás vagy átok? Technológiák, trendek, lehetőségek. Az online sales módszereinek tudatos alkalmazása az offline sales-ben.

11:26-13:06 – WORKSHOPOK, EBÉD, NETWORKING

11:36-12:17 / WorkshopGasztonyi Gergely, partner, vezető tanácsadó – X-SIGHT
Az értékesítési módszertant nem leporolni kell, hanem új szintre emelni

A Mester Modell Formátum a Mikrolearning megközelítést és Infotainment eszközöket alkalmazva minden generáció számára könnyen befogadhatóvá teszi az értékesítés mester szintjét. Saját élmény formájában alkossuk meg közösen a nyerő Sales Mester Modell Formátumot!

11:36–12:17 / WorkshopTettamanti Iván, értékesítési igazgató-helyettes – Cordia Magyarország
Sales automatizáció, most!

Milyen előnyei és kihívásai vannak, ha már a felhőből is értékesítés esik. Hogyan támogatja az értékesítési folyamatainkat egy cloud alapú értékesítés támogató rendszer bevezetése? Erről beszél és saját tapasztalatairól a Salesforce magyarországi ügyfelének, a Cordiának az értékesítési igazgató-helyettese.

11:36-12:17 / WorkshopEgerszegi Krisztián, ügyvezető igazgató – MiniCRM
Gyere ki a ködből: ami az értékesítésből hiányzik

A CRM hoz visszatérő ügyfeleket és teljesen új ügyfeleknek is értékesíthetünk vele. A modern értékesítés viszont egyre kevésbé lehet meg szegmentált és tömegesen perszonalizált figyelemfelkeltés és ajánlatok nélkül. A workshop végigveszi a CRM 5 legfontosabb pontját, amelyet már a kialakításakor érdemes ismernünk.

12:27–13:01 / fordított beszélgetésTóth Gergely, CEO – HR Fest; Zolnay Judit, CEO – MetLife
A jövő sales munkahelye

Beszélgetés a közönség bevonásával. A két témavezető a jövő sales munkahelyének szerepét fedezi fel a közönséggel együtt. Már ma is óriási a munkaerőhiány kulcs területeken, mint például a sales. Hogy fog kinézni 5 év múlva egy sales munkahely? Mik lesznek a feladatok? Milyen körülmények között fogunk majd dolgozni? Mit várunk a főnökünktől, és ő mit várhat tőlünk?

12:27–13:01 / fordított beszélgetésCsanda Gergely, marketing igazgató – Kürt Akadémia; Toldi Gábor, CEO – SalesTech Europe
Boxmeccs: sales vs. marketing

Beszélgetés a közönség bevonásával. A két témavezető a sales és a marketing különbségeit vizsgálja meg a közönséggel együtt. A sales szerint a marketing a kreatívok önámítása és sok hűhó semmiért, miközben az értékesítés kemény munka. A marketing szerint az értékesítés csak megpróbálja mindenkire rátukmálni a terméket, miközben nem is tudja, hogy mi a termék, és milyen briliáns ötlet van a kialakítása mögött. Mi az ellentét a sales és a marketing között? Mi a két látásmód közötti különbség? Mit tanulhatnak egymástól?

13:06-14:56 KÖZÖSSÉGGEL ÉS MARKETINGGEL KATALIZÁLT ÉRTÉKESÍTÉS

13:11–13:23Johnny Campbell, CEO – SocialTalent (Ireland)
More from Less: How to Work Smarter and Sell More in 20 mins

What is the secret of the most successful sales people? Its not that they do everything differently, they do the same things marginally better but those small differences add up to enormous gains. In this presentation, Johnny Campbell of Sales Learning Solution provide, SocialTalent, shares some of those practical insights to enable your team to deliver more!

13:25-13:37Eszenyei Péter, CEE értékesítési igazgató – Vodafone Global Enterprise
Digitális média a B2B értékesítésben

A digitális és közösségi háló az elmúlt 10 évben teljes mértékben az életünk részévé vált annak ellenére, hogy sokan szeretik, sokan nem szeretik, vagy éppen próbálnak ellenállni. Valljuk be őszintén, teljesen felforgatta az életünken, a szokásainkat és kialakult a digitális társadalom is ennek köszönhetően. A közösségi háló nem csak a mindennapi életünkre van hatalmas hatással, de egyre inkább az üzleti életünkben és döntéseinkben is nagy szerepet játszik.

13:39-13:51Dr. Kádas Péter, ügyvezető igazgató – 7 Digits Growth Agency
Tartalomvezérelt értékesítés, úri hóbort vagy árbevétel növelő eszköz?

Az értékesítés már nem elég. A vevőink az esetek több mint 70%-ában már tájékozódtak utánunk.  57%-uk már döntött a szolgáltatás vagy termék vásárlásáról mielőtt kapcsolatba lépett volna az értékesítővel. Hogyan lehet tartalommal irányítani a vevői igényeket, növelni a leadek számát és a nap végén bezsákolni az ügyleteket?

13:53-14:01Pécsi Ferenc, partner, tartalomstratéga – ContentPlus
Értékesítési tölcsér? Felejtsd el!

Ne hidd, hogy az értékesítési tölcsér, már az ősrobbanás pillanatában megszületett. Ez a népszerű modell mindössze 119 éves. Miközben még ma is előadók, szakírók milliói használják, a világ megváltozott. Pontosan tudjuk, hogy a vásárlási döntsek nem lineárisak, a meghatározó érintési pontok csak ritkán következnek egymás után. Keressük az új értékesítési modellt!

14:11-14:23Rácz Erika, Pre-Sales Lead – Microsoft EMEA
Az inbound sales tökéletesítés titkai

A marketing előkészíti a potenciális ügyfeleket, akik ellátogatnak a honlapunkra, keresgélnek és megoldásokat keresnek a problémáikra. Milyen megközelítéssel és stratégiával lehet ezeknek az ügyfeleknek személyre szabott tartalmakat és ajánlatokat generálni, hogy kielégítsük az igényeiket, és egyre jobban megerősítsük bennük, hogy minket érdemes választani?

14:25-14:37Kiss Benedek, üzletfejlesztési igazgató – Attrecto
Játék, új sales eszköz vagy paradigmaváltás?

Mit gondol a marketing jövőjéről a Financial Times 1000 leggyorsabban növekvő európai vállalat közé egyetlen magyarként bekerült Attrecto üzletfejlesztési igazgatója: A chat alapú kommunikáció terjedésének okairól, a chatbotok múltjáról, jelenéről és jövőjéről, és természetesen a chatbotok és az értékesítés viszonyáról. Chatbot-makró, Chatbot-képességek, érdekes értékesítéssel és üzletfejlesztéssel kapcsolatos funkciók most és nemsokára.

14:39-14:54Byssz Róbert, globális sales transzformációs igazgató – Philips Health
Globális átállás: sales csapatok digitális transzformációja

Ezen kifejezés kapcsán sok cégvezető első ötlete, hogy szereljük fel tabletekkel a saleseseket, az IT meg frissítse a CRM-et, hogy gond nélkül működjön a tableten. A digitális transzformációt hatalmas hiba technológiai irányból megközelíteni, és pusztán a hangzása alapján az IT-ra bízni. Valójában ennél sokkal izgalmasabb változtatásról beszélünk, ha digitalizálni akarjuk vállalatunkat!

14:56-16:14 – WORKSHOPOK, KÁVÉ, NETWORKING

15:08-15:49 / WorkshopJohnny Campbell, CEO – Social Talent
Social selling

How can you optimize your social and business impact with social networks and social selling? You can use multiple media and tools, we show you which one to use for which purpose. Johnny Campbell is the founder of Social Talent, the leading provider of social learning on the web. Social Talent is Netflix for learning.

15:08-15:49 / WorkshopKepes Katinka, senior account manager – Brightly
Hogy generál sales leadeket a marketing?

Hogyan lépünk új területekre? Hogyan szólítunk meg egy új célcsoportot? Hogyan gyűjtünk minőségi leadeket? Mit ajánlunk az adatért cserébe? Észrevesszük-e, ha a tervünkben valami nem működik? És ha igen, merünk-e változtatni rajta? A Brightly esettanulmánya azt vizsgálja meg, hogyan lehet hatékonyan felépíteni B2B értékesítés számára egy lead generáló marketingkampányt.

15:08-15:49 / WorkshopKuna Péter, Partner Channel Development Manager – Microsoft
Közösségi média – a tradicionális CRM halála?

Az üzleti életben egyre nagyobb teret nyernek az ügyfelek által uralt kommunikációs lehetőségek. Vajon megfelelően felkészültünk-e arra, hogy az internet bármely zugából származó megkeresésre azonnal képesek legyünk reagálni? Erre a kérdése, és a CRM rendszerek bevezetési buktatóinak elkerülésére kaphat választ előadásunkon.

16:14-17:46 OLDSKOOL

16:16-16:31Hajnal Géza, CEO, partner – X-SIGHT
Hogyan verte át a tréning szektor a Sales igazgatókat az elmúlt 25 évben?

A Sales tréningekből mára kiábrándultak a cégek. Voltak hangzatos ígéretek, de valós hozzáállás, képesség és eredmény fejlődés alig. Eljött az idő, hogy 25 év után új korszakot nyissunk a B2B és a B2C értékesítés-fejlesztésben s egyben megismerjük az értékesítés 5. szintjét. Oldskool az Y és a Z generációra hangolva.

16:33-16:45Bánhidi Brigitta, ‘Coach of The Year’​ 2012, ICF ACC
Ha másokat akarsz vezetni, vezesd előbb magadat!

Az értékesítésben nincs könyörület. Csak akkor lehetünk sikeresek, ha jól egyensúlyozunk az elvárások, a tréning, a motiváció, a logika és az érzelmek mezsgyéjén. Összhangra van szükség az értékesítők, a marketing, az ügyfélszolgálat, a szolgáltatások és a vezetés között. Egy jó vezető, mint karmester fogja össze ezeket a területeket. És hogyan lehetsz jó karmester? Ha magadat is tudod vezényelni.

16:47-16:59Lippner Tamás, CEO – Sell&Speak, former Sberbank CSO
Hideg zuhany helyett: 3 quick win a sales vezetésben

Nincs kétségbeejtőbb, mint amikor a drága képzések és folyamatos bizalom ellenére az értékesítőink nem úgy teljesítenek, mint amit elvárunk tőlük. Sokszor hibáztatjuk őket, hibáztatjuk magunkat és nem tudjuk, hogy érjük így el az értékesítési céljainkat. De van néhány apróság, amire nem figyeltünk oda...

17:01-17:13Szűcs Júlia, Head of Talent and Leadership Solutions – Arthur Hunt
Top értékesítőket akarok!

Minden értékesítési vezető vágya, hogy „top” csapattal dolgozhasson. De mitől lesz valaki sikeres értékesítő? Nyilvánvalóan kellenek bizonyos tulajdonságok! Legyen szórakoztató és beszédes, de közben legyen figyelmes is. Legyen domináns, ambiciózus, és önálló, de persze emellett udvarias és csapatjátékos... A listánk könnyen válik hosszúvá, általánossá, és néhol ellentmondásossá. A tulajdonságok listázása helyett ezért inkább nézzük meg, milyen viselkedések tesznek sikeressé egy top értékesítőt! Az előadásban bemutatott esettanulmányból kiderül, melyek azok a konkrét viselkedések, amik a legjobbakra jellemzőek. Mire jó ez? Arra, hogy utána a teljes csapatodat megtanÍtsd arra, hogyan használja ezeket a kulcs viselkedéseket a saját sikeréhez!

17:15-17:27David Masover, CSO – Silvestris & Szilas
A Salesman's Guide to Dating

Sales is about results. Dating, too. David shows that whether you are looking for a good connection to help bump your numbers or something else entirely, how you approach the quest has a lot to do with the results you wind up with. You will never see quota the same way again.

17:30-22:00BOR ÉS BABÉR
Nemes borokkal ihletett kapcsolatépítés győzteseknek
 

Miért halogatna?

Jelentkezzen most!

Ha úgy látja, hogy érdemes eljönnie, milyen oka lenne várni a döntéssel? Jelentkezzen most, és a biztos, már meghozott döntés tudatában, kétségek nélkül, izgalommal teli várakozással tekinthet a SalesTech Budapest elébe. Hogy találkozunk-e? Ön dönt!

EARLY BIRD

 • 00
  Hónap
 • 00
  Hét
 • 00
  Nap
 • 00
  Óra
 • 00
  Perc
 • 00
  Mp