2018. szeptember 27-én Budapest első számú értékesítési rendezvényén, a SalesTech Budapesten, előadóink között köszönthetjük majd Ildikót, aki az alábbiakban néhány szakmai kérdésben adott számunkra interjút.

1.Mi jelenti a legnagyobb kihívást ma a vezetők számára általában és a számodra, mint vezető számára?

Az egyik legjelentősebb kihívás a cégek megtartóképességének növelése. A munkaerő piacra belépők elvárásai és az őket motiváló faktorok gyökeresen változtak, az erős munkáltatói márka és az attraktív munkakörnyezet talán soha nem volt olyan fontos, mint ma.

2.Mit tartasz a legfontosabb trendnek, ami befolyásolja az üzletet?


A légitársasági piacon jelenleg zajló konszolidáció erőteljes hatással van az utasprofilra. A fapados járatok térnyerésével egyre szélesebb közönség számára elérhető a repülés, a célcsoportok viszont erőteljesen átalakulóban vannak. Az új utazók szükségleteinek gyors megértése és kielégítése lesz az üzleti sikerünk kulcsa.


3.Hogyan látod saját magadat a digitális transzformációban?


Alapvetően kétirányú fejlődést látok; a vásárlói kommunikáció átalakulását, és a belső folyamatok technológiai megújulását. Nagyon fontosnak tartom, hogy ez utóbbira is kellő hangsúlyt fektessünk, a munkahatékonyság és a belső kommunikáció gyorsaságának növelése jelentős hatással van a vállalat adaptív képességeire.

A SalesTech Budapesten Jankovich Ildikó előadásában a kereskedelmi piacra belépő új generációk hatásáról hallhatunk majd. Ne maradjatok le!